AV-VISIO
Starlike 3-13 Platinum
Audico Platinum
S-Professional 4/2014
AVforum banneri
AVITA fb banneri

AV2013logosuomi

AudioVisual_pikkubanneri

Kansainväliset AudioVisual -messut kokoavat yhteen Helsingin Messukeskukseen 13.-15.11.2013 alan ammattilaiset, suunnittelijat, päätöksentekijät, AV-laitteita, -järjestelmiä ja -palveluita ostavien yritysten ja oppilaitosten edustajat, tapahtumatuottajat ja -järjestäjät sekä alan merkittävimmät tuotteiden ja palveluiden tarjoajat ja organisaatiot.

Suomen johtava ja samalla Pohjois-Euroopan laajin sekä merkittävin alan
ammattitapahtuma tarjoaa konkreettista tietoa. AudioVisual Helsinki
esittelee monipuolisesti alan uusinta tekniikkaa, tuotteita, ohjelmistoja ja
palveluita. Runsas seminaari- ja koulutustarjonta täydentävät messujen antia.

AudioVisual tarjoaa kävijöille laadukasta ohjelmaa maksutta. Ohjelmaa ovat toteuttamassa alan johtavat organisaatiot ja järjestöt. Puhujina tullaan kuulemaan alan ehdottomia asiantuntijoita. Ohjelma rakennetaan siten, että osallistujilla on runsaasti aikaa tutustua myös näyttelyyn.

Ohjelmassa mm:

KESKIVIIKKO 13.11.

Adobe - Jason Levine Avita Plazalla, Äänievakuointijärjestelmien kokonaisprosessi, Kommunikaatioratkaisujen AV-integraatio -seminaari, Vihreät tuotteet -seminaari, Case: Multitouch, AV-järjestelmien huolto- ja ylläpitosopimus-seminaari, Sairaanhoidon AV-ratkaisut-seminaari, AES – äänekkyysseminaari, Digital Signage -järjestelmän toteutusprosessi sekä tuote-case esitykset ja tietoiskut.

TORSTAI 14.11.

Taustamelujärjestelmät-seminaari, Langattomat mikrofonit –tietoisku, AV-laitteiden verkottamisen mahdollisuudet-seminaari, Crestron RL, Julkiset hankinnat -seminaari Broadcast -järjestelmien trendit, Uutta kokouskulttuuria tukevat tuotteet –seminaari, VideoFunet tapaaminen sekä tuote-case esitykset ja tietoiskut.

 PERJANTAI 15.11.

Äänentoistojärjestelmien mallinnus Digitaalinen signaalinsiirto -seminaari Avforum: LED-esitysvalaistus, CAT-kaapelointi AV-ratkaisuissa –seminaari sekä tuote-case esitykset ja tietoiskut.

Äänievakuointi-alueen tietoiskulavalla päivittäin oma ohjelmansa mm:

Äänievakuointijärjestelmien standardit ja määräykset, integraatio ja mallinnus, taustamelujärjestelmät sekä järjestelmädemot.

Lataa tarkka AudioVisual ohjelma aikatauluineen tästä linkistä

Rekisteröidy AudioVisual kävijäksi veloituksetta!

Viralliset messusivut: www.avmessut.fi

av2013