Koulutustarjonta 2019

KOULUTUSTARJONTA

AVITA ry:n toteuttaman koulutuksen tavoitteena on kehittää edelleen AV-alalla toimivien ammatillista osaamista sekä tietotaitoa vastaamaan nykyhetken haasteita.

Koulutustarjonnan tuotannon taustana on käytetty erillisien koulutustarvekyselyn sekä vuoden 2017 aikana toteutetun jäsenkyselyn tuloksia sekä avoimia toiveita. Koulutukset toteutetaan jäsenistön esiin nostaman koulutustarpeen mukaisesti sekä järjestön koulutustyöryhmän laatiman arvioinnin perusteella. Koulutuksien tuotannossa tukeudutaan lisäksi AV-alan oppilaitoksien kanssa toteutettavaan yhteistyöhön. AVITA ry hyödyntää koulutussisällöissä myös AVIXA:n kansanvälisiä AV-alan koulutussisältöjä.

Kaikki AVITA ry:n kurssit pidetään lähtökohtaisesti Helsingissä / pääkaupunkiseudulla, mikäli muuta ei mainita.

TULEVAT KOULUTUKSET 2019

Digitaalinen videokuva – ti 5.3.2019

Kurssin tavoitteena on laajentaa ymmärrystä digitaalisesta videokuvasta ja sen siirtämisestä pidemmillä etäisyyksillä. Kurssi tarjoaa kertauksen digitaalisen kuvan perusteisiin, tutustuttaa av-over-ip eli tietoverkkopohjaisiin siirtojärjestelmiin ja kuvansiirron vaatimuksiin verkkojärjestelmälle. Kurssilla tarkastellaan lisäksi sisällön kopiosuojausta (HDCP) ja sen vaikutusta siirto- ja matrisointijärjestelmiin ratkaisukeskeisestä näkökulmasta.

Lue lisää ja ilmoittaudu Digitaalinen videokuva -koulutukseen täältä.

Tietoverkot AV-tekniikassa (2 pv) – ti-ke 9.-10.4.2019

Tietoverkot AV-tekniikassa -koulutus on tukeva tietopaketti ethernetverkoista ja niiden käytöstä AV- ja esitystekniikassa. Usein turhan monimutkaiseksi koettua asiaa lähestytään kurssilla käytännön kautta. Kurssilla tutustutaan ethernetverkkojen perusteisiin ja yleisimpien audio- ja valo-ohjausverkkoprotokollien toimintaan, konfigurointiin ja ominaisuuksiin. Kurssin kohderyhmänä on asiantuntijat, jotka työssään kaipaavat tuekseen tietoa eri laitteiden ja järjestelmien verkottamisesta. Esim. suunnittelijat, urakoitsijat, asiantuntijat, projektipäälliköt, tilaajan asiantuntijat, sähköasiantuntijat, kiinteistöpäälliköt sekä luonnollisesti eri järjestelmien käyttöönotto- ja ylläpitohenkilöstö sekä AV-ratkaisujen tietoturvan kanssa työskentelevät.

Lue lisää ja ilmoittaudu Tietoverkot AV-tekniikassa -koulutukseen täältä.

Oleellinen esitystekniikkaan liittyvästä akustiikasta

Oletko kiinnostunut tästä koulutuksesta? Kerro siitä meille sähköpostilla info@avita.org

Kurssin tavoitteena on antaa perusteet ymmärtää esitystekniikan osalta oleellinen akustiikasta, niin kuuntelu- ja äänentoistoympäristön kannalta sekä äänentoistojärjestelmien mallintamisen osalta.

AIEMMAT KOULUTUKSET 2019

Johdanto AV-tekniikaan- ke 23.1.2019

Liity jäseneksi

AVITA ry:n jäseneksi voivat päästä tahot/organisaatiot sekä henkilöt, jotka toimivat AV-alalla.

Lue jäsenyydestä ja liity

Tilaa uutiskirje sähköpostiisi

Tilaamalla AV-alan yleisen uutiskirjeen varmistat ajankohtaisien tietojen saatavuuden!

Tilaa uutiskirje