AUDIOVISUAL-AWARDS -palkitseminen

AV:AWARDS -PALKITSEMINEN

AVITA ry:n tavoitteena on jo vuosia ollut halu palkita ja huomioida merkittäviä AV-alan vaikuttajia, tekoja, tuotteita ja vaikutuksia!
Nyt tämä tavoite toteutetuu, kun AV-messujen iltatilaisuuden yhteydessä huomioidaan AV-alaan toimintaan liittyviä esimerkillisiä tekoja, tekijöitä sekä vaikutuksia.

Palkintoluokat kattavat kohteet, tuotannot, tuotteet & ratkaisut, toimintaan liittyvät avaukset sekä luonnollisesti myös AV-alaan liittyvät mittavat elämäntyöt ja koulutuksen.
AVITA ry:n tavoitteena on luoda palkitsemisesta koko tekniikan ja palveluiden kattavan toimialajärjestön jäsenkuntaa koskettava joka vuotinen perinne, jossa viimeisen kahden vuoden aikana toteuteneet merkittävät ansiot ja teot nostetaan estraadille.

Toteutamme ensimmäisen kerran 2017 AV-messujen iltatilaisuuden yhteydessä palkitsemistilaisuuden, jossa esittelemme ehdokkaat ja palkitsemme palkintoluokkien voittajat.
Lopulliset palkintoluokkien voittajat valitsee vuosittain, saatujen ehdotuksien pohjalta, AV-alan toimijoista muodostettu palkintoraati.

Liity jäseneksi

AVITA ry:n jäseneksi voivat päästä tahot/organisaatiot sekä henkilöt, jotka toimivat AV-alalla.

Lue jäsenyydestä ja liity

Tilaa uutiskirje sähköpostiisi

Tilaamalla AV-alan yleisen uutiskirjeen varmistat ajankohtaisien tietojen saatavuuden!

Tilaa uutiskirje