AVITA AUDIOVISUAL EXPO 2017 – OPENING EVENT & AWARDS

Aika: tiistaina 26.9.2017 klo 17:00-20:00
Paikka: Audiovisual Expo -messuhalli yleisesti sekä AVITA STAGE – päälava ja AVITA LOUNGE

Audiovisual Expo -messutapahtuma on aina ollut alan toimijoiden kohtauspaikka. Tänä vuonna haluamme kannustaa verkostoitumista ja luoda yhteistä hyvää fiilistä aloittamalla uuden perinteen omilla iltajuhlilla. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille alan toimijoille ja heidän sidosryhmille ja se järjestetään ensimmäisen messupäivän päätteeksi tiistaina 26.9 klo 17-20.

Toiveena on jo monena messuvuotena ollut että osallistuvien yritysten henkilökunnalla ja vierailla olisi rento mahdollisuus jatkaa messupäivää, yhdessä nauttia ruuasta ja juomasta, kiertää osastoja ja keskustella. Tulevan illan aikana järjestetään myös Avitan palkintotilaisuus jossa halutaan huomioida alalla vaikuttavia yrityksiä ja henkilöitä.

Tilaisuuteen on mahdollisuus hankkia halutessaan juomalipukkeita, mutta baarit palvelevat luonnollisesti myös käteisellä ja Fazerilta saa myös halutessaan osastoille järjestettävää tarjoilua.

Tilaisuuden tavoitteet:
– tavoitteena on luoda AV-messujen yhteyteen  lisäarvoa tu0ttava toimialamme yhteinen get-together -tilaisuus, jolla saamme samalla lisäaikaa myös messukohtaamisiin
– tilaisuus on luonteeltaan vapaamuotoinen, viralliseen ohjelmaan kuuluu vain AV-palkintogaala
– kohderyhmänä AV-alan toimijat, messujen näytteilleasettajat ja heidän kutsumat kumppanit ja asiakkaat
– näytteilleasettajilla on mahdollisuus toteuttaa omalla osastolla tapahtumalle lisäarvoa tuovaa ohjelmaa ja tarjoilua

Lisätiedot tilaisuudesta sekä vieraaksi rekisteröityminen:
messut@avita.fi tai (sähköpostiin myös suurempien osallistujaryhmien ryhmäilmoittautuminen)
tapahtuman vieraaksi rekisteröinti onnistuu helposti myös LYYTI-järjestelmän avulla:
https://www.lyyti.fi/preview/AVITA__AudioVisual_Expo_2017_Event__Awards_2388

Tapahtuma löytyy luonnollisesti myös facebook -eventtinä!

    

AV2017 AWARDS -palkinnot

AVITA ry:n tavoitteena on jo vuosia ollut halu palkita ja huomioida merkittäviä AV-alan vaikuttajia, tekoja, tuotteita ja vaikutuksia!
Nyt tämä tavoite toteutetuu, kun AV-messujen iltatilaisuuden yhteydessä huomioidaan AV-alaan toimintaan liittyviä esimerkillisiä tekoja, tekijöitä sekä vaikutuksia. Toteutamme AV-messujen iltatilaisuuden yhteydessä palkitsemistilaisuuden, jossa palkitsemme palkintoluokkien voittajat sekä esittelemme ehdokkaat, jotka vahvistuvat toukokuun aikana.
Lopulliset palkintoluokkien voittajat valitsee, saatujen ehdotuksien pohjalta, AV-alan toimijoista muodostettu palkintoraati.

AV2017 AWARDS -PALKINTOLUOKAT

 1. AV TEKO
  AV teko -palkintoluokassa palkitaan palkintoraadin perusteiden mukaan AV-alan toimintaan liittyvä yrityksen, yhteisön tai henkilön suorittama teko, joka on merkittävästi edistänyt toimialamme yhteistoimintaa, liiketoimintamahdollisuuksia tai kehittänyt alan yleisiä toimintatapoja ja käytöntöjä tai osaamista merkittävästi.
 2. AV KOHDE
  AV kohde -palkintoluokassa palkitaan palkintoraadin vuoden kohteeksi valitsema kohde, toteutus, projekti tai ratkaisu, joka uudella innovatiivisella, aikaisemmasta totutusta poikkeavalla toteutustavalla tai ideologialla eroaa positiivisesti AV-kohteiden kirjosta.
 3. AV INNOVAATIO
  AV innovaatio -palkintoluokassa palkitaan palkintoraadin vuoden kohteeksi valitsema kohde, toteutus, projekti tai ratkaisu, joka uudella innovatiivisella, aikaisemmasta totutusta poikkeavalla toteutustavalla tai ideologialla eroaa positiivisesti AV-alan perinteisesti totutusta.
 4.  AV-ALAN ELÄMÄNTYÖ
  AV-alan  elämäntyöpalkinto -palkintoluokassa palkitaan palkintoraadin perusteluiden mukaisesti henkilö, jonka merkittävä työura on selkeästi jättänyt jäljen AV-alaan, yhteistoiminnan, projektien, liiketoiminnan, tuotekehityksen tai toimialamme yleisen kehittymisen näkökulmasta.
 5. AV-ALAN AVAUS
  AV- alan avaus -palkintoluokassa palkitaan palkintoraadin perusteluiden mukaisesti henkilö, yritys tai organisaatio, jonka teko, ratkaisu tai tuote on uudella tapaa raivannut toimialamme toimintaedellytyksiä uuden liiketoiminnan tai ratkaisujen alueella.
 6. AV KOULUTTAJA
  AV kouluttaja -palkintoluokassa palkitaan palkintaraadin perusteiden mukaan AV-alan koulutukseen, osaamisen ylläpitoon sekä laadukkaaseen kouluttamiseen liittyvä yritys, yhteisö tai henkilö.

Lopulliset palkintoluokat sekä ehdokkaat vahvistetaan myöhemmin.
Ehdokasasettelu palkintogaalaan päättyy 31.8.2017.


AV2017 AWARDS -PALKINTORAATI

Palkintaraatiin osallistumisen vahvistaneet jäsenet:
tuotantojohtaja Timo Tuovila / Suomen Kansallisooppera ja -baletti
lehtori Jyrki Sinisalo / Metropolia ammattikorkeakoulu – esitys- ja teatteritekniikka
tekninen tuottaja Johanna Haapajärvi / RMC Light & Sound Oy
Creative Director Mikko Linnavuori / Bright Finland Oy
Esitystekniikka suunnittelija Timo Muurinen / Granlund Oy (AVITA ry:n hallituksen edustaja)

palkintoraadin sihteeri Timo Tuominen / AVITA ry

Lisätietoja antaa sekä palkintoehdokkaista ehdotuksia vastaanottaa palkintoraadin sihteerinä toimiva Timo Tuominen.
timo.tuominen@avita.fi